CSI Maarnse weedplantage


Op het moment dat ik dit bericht maak is verderop in de straat het CSI team van Maarn en Maarsbergen druk in de weer met een sporenonderzoek op nr 65 precies naast de woning van Marizjenne en Wijnand.
Ik kom net van de crime scene en heb geconstateerd dat glaszetters bezig waren en dat er inmiddels 4 veldwachters uit Utrechtse Heuvelrug met wapenstok en speurhond Snuf een chiwawa, het pand betreden hebben op zoek naar Wiet. Wij wisten allang dat er een wietplantage was, maar voordat een veldwachter dit vanuit zijn kantoor ruikt gaan er wel wat maandjes overheen. Maar ze zijn er nu. Ik denk dat deze plantage een directe link heeft met drugsbaronnen uit Colombia, die hun wiet nu wel in hun haar kunnen smeren als haargroeimiddel. Mocht er bij de lezers van dit spannende doch bijna ware verhaal iemand zijn die een signalement van de kwekers kan geven dan graag aan de politie en niet aan mij, ik ben van nature toch al zo angstig. Ik wist dat het huis “verhuurd” was aan 2 collega’s die er af en toe zouden slapen. Maar dag en nacht was er geen leven in de brouwerij en de plantjes konden dus ongestoord doorgroeien. Ik vraag mij af of ze stroom van Wijnand afgetapt hebben, want hij zag er de laatste tijd wat futloos uit. Maar alle gekheid op een stokje. Moraal van dit verhaal: Blijf alert want overal loert de vijand. Ben trouwens nog benieuwd of er ergens in de kast in het Wiethuis een Sinterklaas verstopt zit en wie uiteindelijk in deze zaak de zwarte Piet toegespeeld krijgt, of moet ik gewoon Piet zeggen op straffe van een fikse boete. Ik ga nu zelf een hoofdverdachte van school halen en ik zal hem danig aan de tand voelen want hij bezoekt bijna iedere dag de woning naast het verdachte pand. Het is Tije K. te M. Ik houd u op de hoogte.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *