2 onthoofde mannen 1


Lieve Marizjenne,

Als je deze foto ziet, dan denk je wat is dit ? Zijn dit echt 2 onthoofde mannen die als kippen zonder kop aan het werk zijn. Of zijn dit 2 Belgen die voor hun sportzender een veldrit trachten weer te geven. Neemt niet weg dat het je aandacht trekt. Iemand die met zijn schilderijen de aandacht trekt en je aan het denken zet, is Jurriaan de Vries. www.jurriaandevries.com. Hij heeft een succesvolle tentoonstelling in het Beauforthuis tot einde december. Bij de opening waren 120 mensen aanwezig. Ongekend voor een nog relatief onbekende schilder. Zijn werk is niet onopgemerkt gebleven, daarom zijn Jurriaan en ik woensdag, donderdag en vrijdag te beluisteren op Slotstad RTV . In het programma Kamuze en dan mogen wij via de radio ons verhaal doen. Het verhaal van een schilder met een missie.

Een schilder die binnen afzienbare tijd overal bekend zal zijn. door zijn onnavolgbare werk. Uitzendtijden wo.19.00-19.30 uur do.10.00-10.30 uur vrij.14.00-14.30 uur. www.slotstad.nl
Luisteren Sjentje.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “2 onthoofde mannen