Trouwambtenaar schrijft boek 1


LEZERSNIEUWS Trouwambtenaar van de gemeente Stichtse Vecht schrijft boek over zijn leven als huwelijksvoltrekker

STICHTSE VECHT > Toon Kuppen (1948) is als trouwambtenaar al een aantal jaren in dienst van de gemeente Stichtse Vecht. Het voltrekken van huwelijken is zijn grote passie en loopt al vanaf zijn 23e met uitzondering van een negenjarig verblijf in nieuw- Zeeland, als een rode draad door zijn leven. Tijdens zijn loopbaan heeft hij heel veel leuke en ook zeer speciale ervaringen opgedaan. Hij vindt de tijd nu rijp, om ” de kersen op de verschillende bruidstaarten ” te delen met belang-stellende lezers.

Toon geeft een hele eerlijke inkijk in het leven en het werk van een trouwambtenaar, het huwelijkspaar staat daarin uiteraard centraal. Kuppen begint zijn verhaal over de drie belangrijkste bruiden in zijn leven. Hij stelt zich hierin heel kwetsbaar op. Hierdoor schept hij een band met zijn lezers. Hij schrijft met opgewekte toon en de passie voor zijn werk en het huwelijk, druipt van zijn pen af. Hij is ontwapenend eerlijk, zoals in zijn verhaal “Ellen “. Zijn eerlijkheid is dan ook zijn grote kracht als schrijver. Door zijn schrijfstijl zullen zowel mensen die cynisch staan tegenover het huwelijk, als wel de romantici van dit boek kunnen genieten. Toon schrijft ook over : Eerste ontmoetingen, huwelijksaanzoeken, muziek in de trouwzaal, speciaal trouwvervoer en vrijgezellenparties. Hierdoor is dit 210 pagina’s tellend boek, voor de liefhebber van huwelijken en alles wat daar mee samenhangt, de moeite van het lezen meer dan waard.

Bron: http://www.varnws.nl/artikel/lezersnieuws/33594/trouwambtenaar_van_de_gemeente_stichtse_vecht_schrijft_boek_over_zijn_leven_als_huwelijksvoltrekker__#.WT1jA8ZBqUk

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Trouwambtenaar schrijft boek