Stiekem 2


Lieve Marizjenne,

In deze tijd van crises en een tijd waarbij vele ouderen zich massaal niet frontaal ,maar stiekem van achteren hebben laten nemen door de ex redacteur van de Gay Krant, Henk Krol, weet ik het even niet meer. Welke kant moet het op met Nederland en dan voornamelijk met Grijs Nederland. Gaan we Links, rechts, blijven we in het midden, of gaan we ordinair op en neer met de ouderenpartij 50 plus. Ik denk dat mij niets anders rest als het zo door gaat om met de meute bejaarden mee te hobbelen naar de horizon of beter gezegd de einde(r) en te kijken of daar nog wat te halen valt. Maar om met de meute mee te kunnen heb ik eerst een rollatorretje gekocht, deze was een koopje, was van een oud vrouwtje geweest en heeft altijd binnen gestaan zit goed in de lak, voornamelijk de gemorste nagellak en staat nog goed op zijn bandjes. Stel dat wij bejaarden, dan tijdens mooie herfstdagen, aan de horizon toelagen uit een vreemd land voor ons zouden zien opdagen. Bijvoorbeeld wij kunnen als Nederlandse oude van dagen zomaar een toelage in bijvoorbeeld het Oostblok aanvragen.En Stel wij bejaarden gaan in een ander buitenland wonen, krijgen geld als water, denken niet aan later, betalen ook geen premie voor verpleger, arts of ziekenhuis, want dat land is toch niet ons thuis, maar mochten wij ons daar bezeren of verwonden, dan worden wij wel graag gratis door een kundig arts verbonden. Wat te denken als wij als bejaarden om een zakcentje bij te verdienen in het buitenland balletje balletje gingen spelen. Of nog leuker, wij gingen onze conditie op peil brengen en onze vingervlugheid bevorderen, zodat we of en toe, bij iemand in de achterzak graaien en een portemoneetje zouden kunnen scoren. Alleen voor de gein natuurlijk. En als de politie je dan eindelijk pakt omdat hij helemaal niets anders te doen heeft dan alle mensen die 101 kilometer rijden op een 5baans snelweg te bekeuren, om zodoende de toelage voor het buitenland te regelen. Ja als de politie je dan pakt en je komt theoretisch gezien voor de rechter, dan krijg je als taakstraf een uur pauzeren bij MacDonalds met een happymeal menu. ACH WAT ZIT IK TOCH TE DROMEN WANT WELK LAND OP DE WERELD GEEF BIJ OVERTREDING OF CRIMINALITEIT GEEN STRAF EN GEEF ROYAAL TOELAGEN AAN CRIMINELEN EN OPLICHTERS EN WELK LAND LAAT ZIJN EIGEN INWONERS BARSTEN. zO’N LAND BESTAAT NIET. Of misschien toch wel, want dat kunnen misschien Hollandse politici zijn, die doen alleen HUN LANDGENOTEN PIJN.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Stiekem